Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Haha samma som för fem dagar sedan..
Hmm, lite äckligt kanske. ;)
 Dock ny-tvättade!


Fick med mig tre söta grejer idag!

Var som sagt i stan, och som ni ser i rubriken fick jag med mig lite söta grejer.
Jaja, gick i skolan hade sjukt soft dag. Jag slutade kvart över två och vi kollade på film efter lunchen sedan fick vi dra hem. Och det var filmer vi själva hade valt att se. Så det var sjukt soft. Men men, efter det mötte jag upp Halvan och vi drog hem till mig. Vi käkade lite snabbt, och drog oss senare in till stan. Eller först åkte vi till slussen och handlade där. Efter det så träffade vi Ludwig, en liten snabbis. Vi drog sedan vidare och sprang runt som galningar och letade efter svarta jeans i alla butiker vi kunde hitta inom synhåll. Men tyvär så hittade vi inga. Vi höll på bli galna där ett tag, men tog sedan en liten paus på en resturang och käkade där, och tog nya tag efter jakten på svarta jenas. Men det gick snett där med, vi hittade inga nu heller. Vi gav då upp och drog hem, kom hem för c.a 10 minuter sedan och är grymt trött.
Men men, här får ni bilder på det jag köpt.
Puss


Midje-shorts (haha till sommaren)
Klänning till Thailand som jag snart ska till och Club play ;)

(Armbandet blev guldigt på bilden och gav då ingen rättvisa men köppte ett silvrigt jääätte gulligt armband!)


Handen på magen... JAG SER GRAVID UT! haha...


Och min julkalender mamma köpt till mig ;)förlåt älsklingar..

Ligger just nu i sängen och är jätte ledsen över att jag inte kunnat blogga, pga att mitt Internet INTE fungerat.. Har varit med nikki idag, och vi har bara suttit och tittat film heeeela dagen. Har kramp i fingrarna nu för ligger på något konstigt sätt och skriver.. Detta får bli ett tråkigt och bildlöst inlägg. Men med det säger jag godnatt älsklingar!!

Grym.


- Jag har faktiskt gjort bilden, eller jag har satt in texten.
Snygg och stämmer gör den i alla fall!


Sarah Carlsten. Bloggtips!

Här är min fina och underbara vän Sarah. Och blogg har hon också.
Läser den ofta ochd et tycker jag ni också borde göra!
Så klicka in, och lämna en kommentar då blir hon glad älsklingar.
Och gör det för min skull ;)Klicka HÄR, HÄR och HÄR .
För att komma till hennes blogg!!!


Idag?....

Fyfan vad tråkig dag jag haft... Klockan är snart halv fem och har inget att göra. Vill träffa mitt lilla gulle Sebbe. Men vi får se hur det blir med det!
Antagligen ska jag träffa någon snart, vi får se vem det blir.
Sitter just nu och som sagt gör ingenting, förstår att det här inlägget kommer bli tråkigt. Men ska nog göra ett länkbyte med den undrabara människan Sarah! Får ta och träffa henne snart.
Kan fan ta och skriva dom är dagarna.... Jaja ni fattar.
Bild kommer häääääär ↓

Gammal bild från juni tror jag!

Dag 8- Min tro.

Kom inte på någonting med ''mitt ögonblick'', Skriver om Dag 9, som handlar om min tro istället!

Jag vet inte vad jag ska säga att jag tror på. För jag tror på lite allt möjligt, ödet, gud, osv.. Men jag tror inte på att någon sitter på molnen och hör ens böner, utan mer att det funnits någon som gjort något fantstikst, eller skapat något underbart. Och ödet, det är nog det jag tror mest på. Hur fort det händer något, att mamma kommer på mig med cigaretter, och massa anant skit tror jag det är ödet som vill det. Samma sak när det gäller döden, jag tror att det är ödet som bestämmer när man ska dö. Jag tror det redag är lite bestämt. För jag har varit nära döden ett antal gånger men klarat mig så som sagt.. Jag tror allt är bestämt. Haha vet ni vad?! ;) Ibland.. Kan jag vara jätte töntig och är nära att dö på spel, men aldrig dör då tror jag det är ödet som bestämmer att jag ska dö nästa gång jag dör, samma sak när det är tvärtom och jag dör på spelet så tror jag att det är bestämt att jag skulle dö just där, för ja kanske inte skulle klara nästa leveln. Haha så töntig är jag.
Men nu vet ni lite vad jag tror på !


Dag 7- Min bästavän.

Den här texten är bara till dig Emma Halvarsson.
 Jag vet inte vad du gör men på något sätt är du den undernaraste människan jag någonsin träffat..
Jag kan inte leva utan dig! Du är luften jag andas, mitt liv, min kärlek och min allra bästavän.
Jag vet inte hur jag ska tacka dig efter allt du gjort för mig. Jag ska försöka bli den vännen du vill ha, jag lovar. Jag ska försöka. Du är mitt ljus över dagen och mitt lugn varje natt. Du är min medicin, du är min drog och jag är din knarkare. I flera år har vi kännt varandra och varit bästisar, och jag ångrar inte en minut. Ett liv utan dig skulle fan inte ens kunna gå och föreställa sig. Det skulle vara hemskt. Det finns inget eller ingen människa som någonsin kommer kunna ta över din plats i mitt hjärta. Jag lovar. Det finns ingen människa jag litar på så mycket som jag litar på dig, ingen människa jag kan skratta med så mycket som med dig. Hoppas du känner som jag, att vara vänner var bra men att vara bästisar var underbart! Du är det bästa jag har, så snälla lämna mig aldrig! Stanna kvar föralltid.. Vi har ju planerat en hel framtid med varandra. Man ska aldrig säga aldrig, men jag kommer stanna hos dig föralltid. Allt du har gjort för mig är jag nog skyldig dig att säga tack i 100 år framöver konstant. Jag kan ligga sömnlös på nätterna och bara tänka på dig, men jag tänker på dig av rätt anledning. Det finns bara en som du, och jag är glad över att jag känner dig så bra som jag gör. Annars hade du varit någon annans för länge sedan! Du kanske bara tror att jag smörar nu, men bästavän.. Utan dig vid min sida så tappar jag min balans. Jag ser upp till dig mer än du kan ana, och jag skulle inte vara ett skit utan dig vid min sida. visst, jag har skapat ett litet monster, haha. Men jag har skapat en liten Cissi, eller skapat ska man inte säga. Men alla säger att vi är så lika, att du gör samma miner som mig då&då , eller säger samma saker osv. Vi är så sjukt lika så det inte är sant. Och alla minnen vi har, dom ska vi inte prata om. Dom är så underbara, jag lovar att folk skulle betala för att få vara med om dom. Ibland känns allt hopplöst, men sen får jag dig på tankarna och då behöver jag inte vara ledsen längre. Du har gjort mig starkare, du har gjort mig självsäkrare, men det bästa av allt.. Du har gjort så jag fått en livslåga.. Du! Utan dig vill jag inte leva, och jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket du betyder för mig. Om jag hade haft chansen att byta ut dig mot vem som hellst så hade jag aldrig gjort det. För du är speciell, en egen individ. Lova mig att du tar åt dig av varenda ord?

- För jag älskar dig så obeskrivligt mycket.
Och alla minnen vi har, dom kommer finnas kvar ett bra tag!


- And as long as i'm living,
i'll be waiting.
And as long as i'm brething,
i'll be there.
When ever you call me,
i'll be waiting.

When ever you need me,
i'll be there!


Mår som jag förtjänar..

Åååh, jag mår så dåligt.. Vet inte vart jag ska ta vägen. Huvudet sprängs, magen värker i 180 och jag har gjort bort mig.. Men men! Det tillhör tonårslivet.
Jaja, va med Halvan, Sarah, Anton, och ungefär 15-20 människor till igår kväll i sköndalsbro tror jag det heter?
Jaja.. Gjorde inte så mycket innan det, var sjuk också som jag inte sa till mamma, för då skulle jag inte fått gå ut.
Jaja, orkar inte blogga nu. Ska skriva om dag 7 nu ;)


Handlade bara två saker....


- Heldag i stan, blir alltid lika sliten! Varför?.. Säkert för man springer runt som en galning..

Har som sagt varit i stan som ni redan listat ut ;) Var där såklart med bästavännen Emma Halvarsson. Åååh, det lilla trollet är värd guld! Handlade det som är på första bilden, bytte om på en toalett för jag inte orkade gå i ruttna kläder pga, det var jeanstights hatar sådant! Så köpte ett par svarta jeans och hollister lång-ärmad och det gick på 700! Sjukt billigt för ett par jeans och en super söt tröja! Riktigt nöjd är jag, men söndag blir det att åka in still stan igen, och då ska det handlas massa med kläder!
Awesome!
Ska faktiskt fylla på mitt kort nu (på mobilen) så att jag kan smsa med min älskling Sebbe.
Så vi hörs lite senare.
För sitter också just nu på att ladda ner fem filmer till mig och Halvan som vi ska titta på och mysa till.
Juste, ska sedan imorgon stå och sälja bullar för typ klasskassan. Så sjuuukt irriterande!!
Haha, men aja som sagt vi hörs älsklingar.


Dag 5- vad är kärlek?

- Hmm.. Vad är kärlek för mig? Kärlek för mig är när det pirrar i hela kroppen, man vill känna personens närhet hela tiden, man lyser upp som en sol av ett sms. Och det viktigaste av allt är att man ska kunna vara SIG SJÄLV i ett förhållande, man ska kunna äta så mycket så man spricker, man ska kunna var osminkad med ruffsigt hår osv. Sedan är det ju såklar mycket mer som inräknas. Men det är nog det som känns mest tror jag när man håller på bli lite småkär. Det är vad jag känner i alla fall!
Och i ett förhållande? Vad tycker jag är viktigast där? Det är nog ärlighet & att vara sig själv! För man kan inte bygga upp något förhållande på lögner. Så det är två viktiga grejer. Och som jag sagt tidigare så har jag varit kär två gånger. Men blir jätte gärna det en tredje gång, jag måste bara hitta ''rätt'', eller den personen ögonen dör för på en gång. Det är så det ska va! Eller vad säger ni?..
Jag har faktiskt inte så mycket mer och säga om just ''vad är kärlek''. För jag tycker jag har beskrivit ganska bra vad kärlek är för MIG!


Dag 4 - Vad har jag ätit idag?

Jag har druckit suuuuper mycket cola som vanligtvis dåra!
Sedan ätit skol lunchen, tänkte göra lite nudlar till mig nu.


Det är okej..

- Det är okej att vara svag, det är okej att bryta ut i gråt, det är okej att vara dig själv, det är också okej att man vill vara för sig själv.

Men du ska aldrig glömma att kämpa hur svårt och hårt livet än är! För allt slutar bra, och om det inte är bra nu så är det inte slut. När jag var liten fick jag lära mig att man alltid ska ta hjälp av familjen, vännerna och dom man älskar i sin omgivning om man behöver hjälp med frågor, funderingar eller något annat. Någon i familjen har oftast alltid en välkommande famn. Folk brukar vilja prata med mig om deras familj eller en förkrossad kärlek, eftersom jag själv gått igenom det och vet hur man ska hantera det.
Här har ni lite hjälp på traven med kärleken.

Jag ska berätta en sak som svider och skär i hjärtat men det är sant. Vi är 13-17 år, lev livet! Meningen med livet just nu är att ni ska ha kul, ni ska vara med dom ni älskar, ni ska vara med folk som älskar er! Jag älskade Fredrik han var min stora kärlek, men om 1-2 år så har både ni och jag en ny.
Ni kommer gå vidare, det kanske känns som ni vill dö just idag, men imorgon är en ny dag med nya andetag. Och ni måste kämpa för en framtid. Ni måste gå till skolan, skita i alla kommentarer, jobba stenhårt och gör era mammor stolta! För vet ni vad? Det spelar ingen roll idag vilka vi älskar eller hur vi beter oss, det är hur vi bygger upp våran framtid som gäller! Era familjer älskar er, era vänner älskar er, och ni har säkert 1000 där ute som dör för er. Så det ända jag kan säga är ''ta för er, ni är 13-17 år! ''


Men det jag skulle komma fram till med den här texten var att det är okej att inte alltid vara stark! Kom ihåg det.


Det här finns kvar på bloppisen.. Ni når mig på (0700531175)!!!! Comviq

Folk har maliat och skrivit på facebook och undrat vad som finns kvar på bloppisen.
Lägger nu upp bilder på det som finns kvar!
Puss på er.


Rosa linne med spetts vid V-ringningen från H&M aldrig använt!
Pris: 20 Kr strl S

Vita linnet till vänster, använt några fåtal gånger med knappar som V-ringning,
jätte söt till Jeans eller tights!
Pris: 30 Kr strl SMagtröja med motivet ''boxningshandskar''.
Aldrig använd!
Pris: 30 kr XS/S


Stickad tröja med krage!
Aldrig använd!
Pris: 40 Kr Strl XSEd hardy linne, (äkta)
Aldrig använd!
Pris: 50 Kr Strl XS


Lite längre modell svart tjocktröja,
Använd men bra skick!
Pris: 40 Kr Strl 36


En jätte söt vit kjol, prislapp på och aldrig använd Pga att jag har för stora höfter!
Pris: 30 kr, strl 34
Svarta shorts använda några gånger !
Pris: 40 kr, strl 36


T-shirt med trycket ''USA''.
Använd fåtal gånger.
Pris: 30 kr Strl S


''Bas-tjocktröjor'' Färgerna Grå och Svart.
Båda använda fåtal gånger!
Pris: 40 kr Strl S (Båda för 60kr)


Vita streck på armarna, (tjocktröja)
Aldrig använd.
Pris: 40 kr Strl XS


Svarta tights med ormdetaljer på framsidan, och svarta på bakisdan!
Aldrig använda.
Pris 40 kr strl S


Jätte gulligt vitt linne,
Använd fåtal gånger.
Pris: 25 Kr Strl S


Äkta Edhardy linne,
Aldrig använd!
Pris: 50 Kr Strl XS


Mörk-grå skjorta,
Använd 1 gång.
Pris: 30 Kr Strl 38NI NÅR MIG PÅ 0700531175. Comviq!!!


Uppdaterar lite senare ikväll!

- Ska ut med Nikki. Puss

Varit med Halvan bästavän!- Just nu faktiskt!

Jag har varit i stan med Halvan idag, vet faktiskt inte vad jag ska göra imorgon..
Men hittar på något som snarast! Vill dock träffa någon söt liten pojke imorgon,
och så ska det bli. Sitter just nu och leker lite med Camen på datan, och
ska titta film snart och hoppa in i duschen.
FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT DUSCHA!
Man känner sig så grymt fräsch..
Men med det säger jag:
Hej då, puss!


dag 3- Mina föräldrar


- Här är min snygga mamma!!


Jag tänkte bara berätta lite kort om min mamma eftersom det är hon som har vårdnaden och jag bor hos henne.
Så jaa...
Om man börjar så här, hon är vääärldens bästa mamma! Alla tycker nog att deras mamma är bäst, men kan lova er min är otrolig! Sen är det ett stort plus att hon är snygg och ung också! Det är bra att hon bara är 33 år, för hon förstår mig nog bättre än vad en 50-årig mamma skulle göra. För min mamma var nästan nyss i tonåren själv! Så det är skönt. Men till hennes personlighet dåra! Hon är jätte glad, men grym personlighet man blir glad bara man ser henne att le. Hon bryr sig om mig till 110%, det är skönt men kan bli liite jobbigt ibland. Som sagt, hon är jätte glad av sig och smittar av sig, men när någon gör henne sur eller hon får reda på att någon gjort något mot mig blir hon som ett jävla åsk-moln, hennes ögon blir liksom.. Svarta! Så det är absolut inte kul! Och hon har gjort mitt liv till det bästa, hur grinig, sur, arg, osv.. Jag varit på henne så har hon tagit allt med en nypa salt. Det gillar jag, att hon är så.. Lyhörd, hon lyssnar alltid på mig och låter mig få prata till punkt!
Men har faktiskt inte så mycket att säga. Här är en gammal dikt till henne!

Mom, I love every breath you take.
Mom, I love every step you take.
Mom, I love your voice.
Mom, I love the way you survive.
Mom you are my everything,
you are my hero!
You are the most beautiful man that everyone can only imagine.
All other dream about you,while I have you by my side.
I have you next to me and you hold my hand.
For every step I take in life,are you close to me and smiles.
And every time I fall,you get me to trip me up with your magic powers.
Mother I love you with all my heart!


True.-- Jag älskar verkligen bilder som har en mening i sig!


This is me.

Varit i stan och kollat kläder.. Förbereder shopping tills på fredag. Då jävlar!!
Ska nu börja med engelka glosorna tänkte sedan ta mig ett snabbt bad! Men ska först gå och hämta laddaren till telfeonen som varit avstängd ganska länge nu.. Kommer säkert ha ett fåtal sura personer nu, eftersom jag inte svarat..
Jaja.. Åkte som sagt in till stan med Nikki och tittade lite. Eftersom jag inte fått mina pengar än. Huh! Blir galen på att veta att jag inte alls har mycket pengar på mig.
Jaja, nog pratat om pengar, så bjuder på någon slumpad bild nu!


Jag och min lilla hjärtis (kusinen) förra året!

Dag 2 - Min första kärlek.

Hmm.. Asså Jag har varit kär två gånger i mitt liv, den första gången var i Didrik som jag var tillsammans med ett halvår eller något, om jag minns rätt! Men vi gjorde inte så mycket med varandra, vilket ledde till att det tog slut.
Var jätte kär, helt underbart att vara kär.
Och min andra ''kärlek'' eller andra gången jag varit kär på riktigt är ju trotts allt i Fredrik. Vi var tillsammans lite över två månader, men vi gjorde allt med varandra som man kan göra på en sommar. Vi åt middag med våra föräldrar, bio, bada, grönan några gånger, sov över varje dag på sommarlovet, osv.. Ja ni fattar.
Det var helt underbart!!

- Som sagt, våga alltid sattsa annars händer det aldrig något stort.
Att vara kär är underbart!

Didrik och jag.
Jätte gammal!!

Fredrik och jag.


Det här är mina två kärlekar än så länge!!

Ny kategori!


Kommit på en liten grej här! Tänkte köra veckans utmaning.
Vilket innebär att jag en gång i veckan gör något som ni ber om. te.x dricka 3 liter vatten på 7 minuter, och sedan filmar jag det och lägger upp det på bloggen.
Haha drack faktsikt 3 liter vatten här om dagen på sju minuter och spyde som en griiis!
Jaja, men det får inte vara något olämpligt som gå naken på stan, eller käka hundbajs!


Så kommentera vad ni vill att jag gör som jag sedan filmar och lägger ut på bloggen.
Smart huh? Kanske min blogg blir ännu roligare sötnosar och fulingar!?


Dag 1 - Om mig själv.

Jag tänkte berätta lite om mig själv. Så ni förstår mig och min bakgrund lite mer innerligt! Men kommer absolut inte berätta så mycket om mitt privatliv eftersom jag vet att min blogg är så offentlig!
Men men.. Nu ska ni få lära känna mig! Jag är inte den som alla tror! Jag är ingen bitch, med dålig attityd, osv.. Får därav dåligt rykte eftersom folk dömmer mig, utan att lära känna mig. Vilket är synd, väldigt synd. Haha okej nu ska jag börja berätta och inte komma bort mig.
Som sagt jag är ingen bitch, jag älskar att hjälpa folk, det är en av dom bästa sakerna jag vet. Man behöver bara få ett leende tillbaka och det gör ens dag. Eller om folk säger hej till en på stan som man aldrig träffat förut får mig också på grymt humör. Jag ska inte heller ljuga, jag kan inte säga att jag aldrig varit uppkäftig, osv. För det har jag, men jag har en anledning, eller egentligen ska jag inte skylla ifrån mig. Men jag har haft ett jobbigt liv, med en farfar som varit alkoholberonende, en pappa som varit drogberoende, en mamma som legat på sjukhus som jag fått åka och hälsa på. Jag har varit djupt deprimerad, jag har haft anorexia & bulimi. Men jag ska inte klaga, jag har mycket bra i livet också. Min familj, mina vänner, & fotbollen. Det räcker och blir över för min del. Jag har fått tagit mig upp efter varje gång jag ramlat, men vet ni hur? Mitt skrivande, jag skriver jätte mycket. För det har alltid varit mitt sätt att fly, fly från verkligheten några minuter/sekunder. Jag älskar att försvinna in i min egna värld och ha egna diskussioner med mig själv i huvudet och på paper. Jag har nog alltid varit en tänkande person. Men det är sådan jag är. Jag är lite udda, jag sticker ut! Det är de jag gör, och det är kanske därför folk stör sig på mitt sätt och mitt sätt att vara. För jag inte är som alla andra, jo FÖR JAG VÅGAR VARA MIG SJÄLV!! Som inte alls många vågar i nu-läget, folk hakar på sina kompisgäng och kanske blir en person dom aldrig velat bli. Men det är oftast dom som är svaga, och inte vågar säga ifrån. Men tillbaka till mig själv!

Jag har alltid varit den tjej som lekt med bilar istället för barbies. Jag har alltid varit den tjej som lekt krig istället för hoppa hopp-rep.
Jag handlade till och med på killavdelningen när jag var liten. Jag var en liten ''pojkflicka''. Det här är den jag är. Jag gillar inte att vara med tjejer för dom är så... jobbiga. Dom kan inte skämta på samma sätt, och om man gör något olämpligt så är man annourlunda. Men med killar kan jag vara mig själv, och det är så jävla skönt! Dom förstår en alltid bäst också. Till skolan dåra. Jag har alltid fått samtal från bup och lärare när jag var mindre. Både om det ena och det andra. Från lärare har det varit '' vi ser att du inte mår bra, du måste sluta röka, du måste vara fokusserad i skolan, osv..'' Och från bup har det alltid varit att jag behöver hjälp. Det har varit igenom min depression, panik , fobi och ångest. Jag sitter inte och tycker synd om mig själv, för allt jag har varit med om, och alla ärr har sin historia. Jag har blivit så stark av allt, jag blir bara starkare varje dag, och lyfter på huvudet högre och högre för var dag som går. Jag är stolt över mig, riktigt jävla stolt faktiskt! Jag har aldrig heller haft en manlig förebild i mitt liv, och som många frågat på bloggen varför min pappa sitter i fängelse tänker jag tyvär inte säga för det tillhör hans liv. Men kan säga att han har varit borta ungefär 12 år av mitt liv. Men jag fick en låtsas pappa som kom in i min bild för c.a fyra år sedan, och är jätte glad över det. Han vet mer om mig än min egna pappa. Han vet småsaker, typ som min favorit mat, när jag börjar skolan, osv.. Så jag säger att han är min pappa.
Har inte så mycket att berätta, men som sagt.. Innan du dömer mig, ta på dig mina skor.
Gå samma gator som jag gått.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen, efter allt detta,
kan du döma mig eller mitt liv.
Men jag har hittat mig själv som inte många andra har, och det är så skönt.
för nu vet jag vart jag står.
Folk kan spotta på mig psykist, men det gör bara att jag växer mer och mer.
För det visar bara hur patetiska ni är som måste försöka trycka ner andra.


Lär känna mig på 30 dagar!


Suttit och kollat på....

Lilla jönsonligan i 2 timmar nu.. Åååh, visst blir man lite små kära i dom dock?


Har inte haft orken!

Som sagt, har inte haft orken att blogga, men blir jätte glad återigen att ni peppar mig!
Håller just nu på att göra nudaler. HELVETE MINA NUDLAR!!! Kommer snart......


10 minuter senare.. Kan ju säga att mina nudlar blev mjöliga, blööö!!
Men Idag va det plugget som vanligt dåra, slutade halv fyra, riktigt segt!
Ska bara vara hemma och ta det lugnt idag! Titta på massa filmer, bada, osv.. Ja ni fattar!
''ta hand om en själv'' dag, är det idag!
Wihooo! Imorgon ska jag träffa felix, och vet inte vad vi ska göra. Nej nu ska jag äta mina mjöliga nudlar och börja ladda ner filmer! Puss på er.

- Du är så vacker utan spackel!


Ingenting!

Åååh, blir så irriterad.. Vi har nästan inte gjort något idag, men nästa helg smäller det! Då ska vi ut och träffa massa folk, och den helgen ska bli grym!!!
Men berättar våran dag kortfattat, vi gick ner till Tyresö centrum i onepice, och tufflor. Haha, och gick och käkade på en kina resturang! Men tror dom förgiftade maten eller något, för båda vi mår fortfarande extremt illa!!!
Sedan gick vi hem och fixade oss, eller bytte lite kläder, vi sminkade nästan inte oss. Jag orkar faktiskt inte sminka mig längre! Det är sååå.... Jobbigt! Så går för det mesta dels osminkad nu. Yeaah! Det gillar vi, naturilga tjejer! Haha.. Vilken förklaring det blev, bara för jag kom och tänka på smink.. Men som sagt! Vi gick hem bytte kläder, och åkte till stan, träffade på några kompisar där. Länge sedan man träffade dom! Sedan drog vi och träffa Fredrik & Oscar, och gjorde.. Absolut ingenting!! Blir galen, dom var så grymt tråkiga idag! Och jag vet att dom läser det här, så.. Ta åt er! Just nu sitter vi och laddar ner filmer, för vi var precis nere och köpte massa gottigott! Bl.a Chips, godis, läsk, osv.. Ja ni fattar! Godsaker helt enkelt! Nu ska vi sätta på oss våra onepice och hoppa ner i sängen och titta film så härs vi lite senare. Eller imorgon!


- Jag tror jag var fjortis här om jag minns rätt?


Grattis Halvan

Du är helt underbar! Du får en en sådan jäkla bra födelsedag. Nu är du en riktig fjortis ;)
Jag ska ordna en jätte bra dag, i promise you !! ;)

Vi har så mycket minnen.. Te.x som den här dagen!
När du, jag Fredrik och Oscar va hemma hos mig.
Dom drog ner till ica och skulle handla cola medans vi stod på taket,
och plockade körsbär! Haha, sedan låste vi ut dom osv..
Kommer du ihåg?
Ååååhh, jag saknar sommaren med er mina änglar!!
Men vi ser till att göra den här sommaren liiiite bättre ;)
Det jag egentligen skulle säga var att du är helt underbar och jag,
älskar dig för den du är.
Grattis mitt hjärta!


Mot godissvampen med halvan!


Och så här ser jag ut!


Varit i skolan

Har som sagt varit i skolan, och njuter verkligen att gå till skolan varje dag. Helt sjukt! Jaja.. Idag, vad händer då? Ska snart börja byta kläder, och platta håret, sedan ska jag möta Fredrik så ska vi ner till centrum handla present till Halvan sedan vet jag inte. Träffar nog Halvan ikväll och slaggar hos henne så jag kan vara med när hon vaknar och får allt på sängen imorgon. Kommer vara sjukt soft. Åååh, kärlek till den ungnen. Men ska faktiskt gå nu, jag uppdaterar ikväll eller något, och kameran följer med idag. Så ni får lite bilder, ska tvinga Fredrik att vara med på bild också!
Puss på er!!


Fredrik hela dagen.

Har varit med Fredrik hela dagen, eller fram till sju eller något, vi har legat och bråkat om täcken, kuddar, osv.. Sedan har vi skrattat som in i helvete, vi kollade på något jätte roligt program. Awesome! Sen kliade han mig på ryggen i 1 timme. Åååh, tycker inte ni det är skönt med någon som kliar en på ryggen?
Helt stört skönt! Men nu på kvällen mötte jag Nikki, var så extremt godis-sugen, så gick ner och handlade choklad. Alltid gott när man har lingon-vecka ;)
Nu ska jag skriva ett jääääätte långt inlägg, så ni ska ha något att läsa, haha! Och inlägget ska handla om mig.
Så ni får en bild utav den riktiga Cissi.


Bästavännen och jag i sommras!

Jävlar...

Vad brun jag var i sommras!!

Så här ser jag ut osminkad!


Videon borta!

Nu var videon borta, den fick för många visningar och gubbar sitter väll och drar en lyx-runk till videon. Men försvarade mig, och jag tyckte jag gav er så mycket bevis det gick, utan att ta av bh:n.  Jaja.. Har varit i skolan idag, var med Albin som vanligt. Måste bara säga en sak, för jag vet att han läser det här!
- Albin, jag älskar dig något otroligt, du är en av dom bästa sakerna som kommit in i mitt liv. Ville bara tala om det för dig.
Idag ska jag för det mesta dels plugga, ska nog lägga mig i badet och plugga! Sedan ikväll ska jag gå över till Fredrik och vara lite med honom. Det är så skönt att man verkligen kan vara sig själv med Fredrik, sedan ska han vara min lilla slav för några saker. Haha! Ska bla få chailatte så ska verkligen njuta ;)
Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt pluggande har prov och en läxa som ska lämnas in imorgon.
Awesome! Fast näääee...
Avslutar med en bild

Fredrik och Jag på The wave.

Det är sjukt!

Hur många visningar jag fått på mindre än 24 timmar...

Visningar: 2338!


Plugga....


Nu ska det pluggas för fulla muggar!!!
Två Color, ett hemkunskaps prov, och sedan engelska läxa!
Det är bara att sätta igång, och som sagt, ska ladda energin med Cola och bra musik nu!


Ingen som har missuppfattat, men det kommer nog!

Angående videon tänkte jag prata om nu! Jag vill inte att ni ska missuppfatta den, som någon säkert kommer göra snart. Vill absolut inte ha någon uppmärksamhet någonstans, nu får ni väll tänka (haha driver hon med mig, varför skulle hon annars lägga ut en sådan video?) Det jag ville få sagt och som var budskapet med hela videon var att visa att jag inte hade något i bh:n. Och om jag nu skulle ha det, så skulle man väll se att när jag tog på mina bröst att dom inte var så mjuka right? (: Så jaa.. Vad mer ska jag säga? Sen kan ingen komma och säga att jag lägger upp en lättklädd video osv. För det är som att jag skulle sätta mig och visa tex '' en ny bikini jag köpt! '' Precis samma sak! Så har bara någon mening kvar att säga..
- Jag är mig själv, det är bara att acceptera mig, för antingen älskar du mig eller så hatar du mig. Det finns inget mittimellan!

Här har vi mig, bara mig, mig, och mig!


Hemma från skolan!

Tänkte prata lite om videon i ett enskillt inlägg så ni får veta varför jag gjorde den osv!
Idag har jag varit i skolan, slutade 1,5 timme tidigare. Men skulle få mina skolkläder så var tvungen att vänta till halv fyra. Åååh, fick vänta så länge.. Men sådan tur man har, så har man en sådan underbar vän som Albin. Han satt och väntade med mig, haha var så trött så jag somnade i hans knä medans han höll på med mitt hår.
Gulle! Ska sätta mig och rensa facebook vänner nu, har för många jag inte känner.. Tror jag är uppe i 4000 snart?! Sinnesjukt.. Nej nu ska jag fixa lite.
Puss på er!

Igår!
Jag vågar bjuda på mig själv, för vem fan blir bra på varje bild?!


Irriterad Cissi!


Här har ni mig som är sur/upprörd och irriterad! Sen får ni klart för er att jag inte har något i bh:n.
Och nej jag vill inte ha uppmärksamhet, gör det för få er att förstå visa saker som är helt uppenbara igentligen.
PUSS PÅ ER!!!!


The wave 11-11-11

Man kommer se mig någonstans i varje bild, bara att leta ;)
Här är inte jag med, men sötnosen halvan ;)


Mot Halvan

Nu ska vi till HHalvan och sova där, uppdaterar när jag kommer dit. Pussiluss!

Bild från förra året i typ Februari.

.

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor.
Gå samma gator som jag gått.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen, efter allt detta,
kan du döma mig eller mitt liv.

Va på The Wave igår. AWESOME!

Kom dit med Halvan, där vi mötte upp Fredrik, Oscar, Dennis, Sean, Mike, och massa andra boys. Super nice, hade en mycket trevlig kväll med dom. Dansade galet, shufflade också ;) Nice som fan, men hatar att vissa killar inte har någon respekt och trycker upp fingrarna mellan benen på en. Då har man fan lust att sparka dom på kuken och visa noll respekt tillbaka! Blir galen på sådant där!
Jaja, Här får ni en bild på mig från igår!


- En låt som kom igår, och var sjukt skön att dansa till!

Varit i stan hela dagen

Hanm bara komma hem, sen drog jag in till stan med Nikki. Så hann tyvär inte blogga. Ledsen, men måste duscha, städa rummet och prova lite tills imorgon. The Wave, imorgon ju! FEKKE FEKKE. Pussssssssss på er.


Ja det är lösögonfransar, till den som undra!

Varit i Sickla

Som sagt, jag fick mina skor jag ville. Efter en lååång diskussion med mamma om pengar, har tydligen fått 8000 på inte ens en månad. Fick lite ångest, kände mig jätte taskig.. Förlåt mamma! Jaja.. bild på dom kommer snart, sedan köpte jag ett par lösögonfransar, tills fredag också. Grymt awesome! Skit taggad. Så jag köpte Skor och lösögonfransar, sedan drog jag och Halvan & käkade donken. Ovanligt? Njaa.. Det skulle jag inte vilja påstå!
Imorgon ska jag nog vara med pappa, eller Nikki, eller Calle, eller någon annan. Vet inte än... Men men, det löser sig! Sitter just nu och lyssnar på jätte gammla playahead låtar, som jag hittade på en mapp i datan! Grymt, man får så mycket minnen, jaja bjuder på någon egobild från idag och det jag köpte.
Puss på er sötnosar!


Ego.

Skorna och fransarna!

Sjuk

Hemma idag igen från skolan. Jag struntar faktsikt i hur sjuk jag är nu!? För jag måste ha ett par skor, och därför ska jag åka och handla det lite senare. Ska vänta på att Halvan slutar! Men men.. Igår var jag bara hemma, och chillade, duschade och bara tog det lungt. Nu börjar jag få lite smått panik eftersom jag inte fixat mig på länge (sminkat) mig, då känner jag mig ofräsch så ska börja fixa håret snart och grejer. Wihoo!
Skulle bara uppdattera lite, så uppdaterar jag innan jag drar också. Vi hörs lite senare, puss på er mina fina läsare!

Min profilbild.

Svarar på frågestunden.

har du strumpor i bh:n ?
folk säger det


Svar: Nej det kan både jag och mina vänner intyga.
Ganska dum fråga, sedan för folk säger det är väll avundsjuka?

Hur känns det att vara känd?? :D


Svar: Vet inte om jag ska kalla mig känd direkt.. Men det är så otroligt underbart när folk hälsar på en, och vill ta en fika med mig. Blir så glad av sådant sötnosar.

1. hur lång är du?
2. hur mycket väger du?
3. varför har du alltid kort hår? klipper du ditt hår ofta?
4. vilket fotbollslag går du på nu? eller har du slutat på fotboll?
5. e du halv grek-svensk?
6. vad har du för klädstorlek?
7. och sista, jag älskar din blogg och jag vill att du ska börja blogga mer ! <3


Svar:
1.Jag är c.a 170 cm.
2.pendlar mellan 52-54 börjar gå ner i vikt nu. (Skönt!)
3.Jag tycker kort hår är fint, det känns  och serfräschare ut, tycker jag! Tänk långt oborstat hår och fettigt. Blä!
4.Jag har tyvär slutat på fotboll, det bränns i hjärtat. Saknar det som fan, men mina tränare tog bort glädjen i mig. Bla trampade ner mig varje träning, vilket blev jobbigt efter 5 år i TyresöFF!
5. Ja det är jag, sedan är jag finsk sigenare också!
6. Det beror alldeles på, brukar ha S, annars 36/38.
7. Åååh, vad glad jag blir. Och som sagt nu har jag fått min kamera och kommer komma igång mer!


Hur många har du legat med? :)


Svar: Det är lite privat, men hur många har du legat med? : )


Först måste jag bara säga att du har en jätte bra blogg! :) Varför skulle hon har strumpor i BH:N :O? Nu till frågan:
1. Är du fortfarande ledsen över att ditt förhållande är slut?
2. Är ni vänner nu eller osams?

Kramis


Svar: 1. Tack vad glad jag blir! Ja det undrar jag också varför folk får för sig. Men det är väll rykten som går. Tyvär!
Jag har varit jätte ledsen fram tills nu på Höstlovet, då jag insåg att jag fortfarande älskade honom så mycket, men om det inte funkar så är jag mer än gärna vän med homom. För vill inte mista honom för han är en underbar person!
2. Och nu är vi jätte bra vänner, vi har umgåts nästan hela Höstlovet!
Kram på dig med sötnos!


Haha, du är INTE känd? xD

Svar: Jag har aldrig sagt att jag är känd, eller hur? :)


1. Hur skulle din dröm kille vara? Typ framtida man?:)
2. Hur är det att ha en ung mamma?
3. Hur är din "relation" med din pappa?
4. Vad är de bästa som hänt dig?
5. Favorit affär?
kram <3

Svar: 1. Hmm... Svår fråga. I nu-läget skulle jag vilja beskriva min ''dröm'' kille så här:
Om han frågar hur jag mår och jag säger ''sådär'' ska han fråga vad det är , osv. Alltså bry sig.
Sedan ska hans föräldrar ha bra kontakt med mina som min mamma och Fredriks mamma hade.
Dom blev ju nästan bästavänner haha.. Sedan ska han ha humor och gudomligt snäll.
Och det är ett EXTRA stort plus i kanten om han är jätte snygg och fin!
Och framtida man har jag ingen aning om, det får vi se då!
2. Ung mamma vet jag inte, haha tycker hon är en liten jobbig kärring ibland men älsar henne mer än allt här i världen. Hon är 33 år.
3. Nu är den väll helt okej, men det kunde varit bättre. Men han försöker!
4. Det bästa? Det var en riktigt lätt fråga! Mina tre änglar. Emma Halvarsson, Oscar Enestad och Fredrik Johansson!
5.
Så olika, men Hollister, GinaTricot, H&M och Bikbok. Det är där jag fördelar mina pengar mest!
Kram på dig med hörru!

kan vi ha ett länkbyte?

Svar: Om du har över 250+ Unika!


hur många har du legat med ?:)

Svar: Det måste varit en intressant fråga. Hur många har du legat med? : )


Låg du med din senaste kille?

Svar: Vadåra? Intresserar det dig så mycket, kan vi ta det lite mer privat. Kram.


Skulle du tänka dig att vara tillsammans med en 93a ?

Svar: Hmm.. Jag har en gräns på 94:a, men får han mig kär, vad ska jag då göra åt saken? Men en 93:a är väll ändå 18?! Skulle inte det vara liite fel om han var tillsammans med en tjej som nästan precis är fyllda 14?


1. När var du tsm med Felix?
2. Gillar du honom fortfarande?
3. Har du kommit över Fredrik?
4. Hur gör du för att få killar?
5. Hur kan man vara så söt som du? o.O

Svar:  1. Jag har ALDRIG varit tillsammans med Felix Beijmo, vi träffades lite i sommras och snackade ganska mycket. Men aldrig tillsammans.
2. Jag gillar inte Felix mer än en vän i nu läget!
3. Ja, jag börjar insé nu att det inte bara är han som existerar. Men det kommer bli svår att gå någon som han igen! Det kan jag lova!!
4. vad menar du med det? Jag gör inget speciellt, det är oftast dom som tar kontakt (killarna), sen visar jag om jag är intresserad, och är jag det blir det napp på kroken som man säger. ;)
5. Om du tycker jag är söt ska du nog titta på min mamma, det är henne det brås på.


Hur många läsare har du varje dag? Lägg upp en bild! :)


Svar: Jag har c.a 500+ Unika om dagen, är det de du menar jag ska lägga upp bild på? : )


har du legat med din kompis Anton?

Svar: Varför skulle jag ha sex med min bästavän för? Låter jätte orimligt, så svaret är NEJ!


1. E du oskuld?
2. Hur många unika läsare har du per dag? :)

Svar: 1. Nej det är jag inte,
2. som sagt c.a 500+ om dagen unika.


1. Är det sant att du har 2 bh:åar på dig?
2. Hur mycket väger du?
3. Hur lång är du?
4. Är du fortfarande ledsen över detdär med Fredrik?
5. Är du hel svensk?

Svar: 1. Nej det är det inte, tycker det är synd att folk tror det!
2. pendlar mellan 52-54, börjar som sagt gå ner i vikt nu.
3. c.a 170 cm.
4. Du har svaret lite högre upp, men kortfattat svarat, nej det är jag inte. Nu är han en nära vän!
5. Nej det är jag inte. Grek, svensk, och finsk sigenare.


1. Kan inte du lägga upp bilder på vad för smink du har?
2. Hur gamla är dina föräldrar :)? kram

Svar: 1. Självklart, kan göra en sminkvideo nu när jag fått tillbaka min kamera också!
2. Mina föräldrar är 33 år, båda två! :)
 

hur stora lökar har du?

Svar: Kan kolla i kylen, sedan skriver jag ut diametern. Kram.


Hur många har du legat med?

Svar: Det är inte din ensak, hur många har du legat med?


Har du legat med nån?

Svar: Ja det har jag.

När får David Sandberg sina trosor?

Svar: När han komemr förbi mig, dom ligger i min garderob!


Kan inte du visa allt du köpte på ullared :-D ?

Svar: Allt ligger tyvär i garderoben, lösögonfransarna och allt är använda. Tyvär..


Vilken bh storlek har du??

Svar: 75D och du?


1. hur tycker du en kille ska klä sig typ?
2. hur lång är du?
3. vad tänder du på?
4. hur mycket väger du?
5. hur gammal är du?
6. hur många killar har du haft?


Svar: 1. Stilen på hans kläder ska vara fräsch om du förstår vad jag menar, slitna jeans eller allmänt snygga. Och en snygg tröja på det. MUMS!
2. c.a 170 cm, fortfarnade.
3. Killar och Cola.
4. Pendlar mellan 52-54 .
5. 97:a alltså nästan nyss fyllda 14!
6. Seriösa förhållanden 2, annars har det mest varit killar man haft i en vecka när man var fjortis.


1. är du oskuld?
2. Favorit mat?
3. Vad är du mest nöjd med ditt utseende? (:

Svar: 1. Nej.
2. Mammas mat, annars Mcdonald!
3. Mitt hår. Även fast det är jätte lockigt går det att fixa gudomligt snyggt!


1. vad är det bästa som hänt dig?
2. vad är det värsta som hänt dig.

Tack för en grym blogg. kram

Svar: 1. Det bästa som hänt mig är Oscar Enestad, Emma Halvarsson, Fredrik Johansson och Nikki Norman. Så mycket minnen med dom!
2. Det värsta som hänt mig är nog.. Min pappa. Förlåt, men han har gett mig mer tårar än glädje i mitt liv.
Tack för du läser den! Kram (:


är det nt synd att killar gillar dig för dina bröst? :O aso vissa alla gör ju nt det :s

Svar: Man märker vilka som bara kollar på mina bröst, det är ofta dom som skriver '' snygga pattar'' osv på facebook. Dom sorterar jag bort på en gång och pratar aldrig mer med dom!


1. hur länge brukar du få va ute?
2. är det jobbigt att din mamma läser din blogg?
3. har du slutat rökt?
4. dricker du ofta? (vet att du har druckit ialfall)

Svar: 1. Olika, vardagar, tio -halv elva, helger mycket senare, men jag och Halvan får alltid skjuts på helgerna då brukar dom hämta oss vid ett på natten.
2. Njaa.. Inte ofta, men ibland är det de, skriver inte ut allt jag gör. Skriver lite kortfattat. Tycker inte hon ska veta allt!
3. Ja, jag försöker. Har rört någon cigg ibland sen mitt och mammas avtal, men inte köpt egna paket.
4. Är med folk när dom dricker, men är duktig att inte dricka själv. Vill inte tappa min mammas förtroende, och jag har smakat , men inget jag direkt fastnat för.


1. Är du oskuld??

2. Vilken bh storlek har du?


Svar: 1. Nej
2. 75D, själv?


1. Vart har du köpt leopardthigtsen och din nya jacka?
2. OCH vart brukasr du köpa kläder? "shoppa" '
älskar din blogg ! <3

Svar: 1. Menar du dom jag sålde på bloppisen , i sådana fall på H&M för ett år sedan. Mina nya jacka är köpt på ett hemligt ställe, alla kommer annars köpa sådan! -.- Förlåt.
2. Spenderar mina pengar på Hollister, H&M, GinaTricot och bikbok mest!
Vad gullig du är, älskar er läsare med! Kram.


1. är du fortfarande kär i fredrik?
2. skulle du tänka dig något förhållande med honom igen?

btw., grym blogg!

kika gärna in på min och lämna gärna en kommentar också!

kramis!

Svar: 1. Nej, han är en jätte nära vän för mig nu! (+ skulle nog kunna bli det om det hände saker!)
2. Ja det skulle jag nog, under vissa omständigheter.
Tack så mycket, glad jag blir! Det kan jag göra, kram på dig med!


Varför har du stora bröst på vissa bilder, och små på andra?

Svar: Står antagligen i olika vinklar när jag tar bilder, sedan har jag olika kläder på mig också. Och det kan ju framhäva brösten mer eller mindre.


Varför hamnade din pappa i fängelse?

Svar: Det har inte du med att göra.


skulle du kunna skicka en naken bild på dig till mig?

Svar: Jooo men självklart! Tror du det själv eller? Idiot...


Hej Cissi! Åh vilka omogna grabbs/brudar det finns som ställer så otroligt många frågor om dina bröst.

1 Vad är det bästa i ditt liv?
2 Finaste stunden i ditt liv?
3 Pinsammaste stunden?
4 Vem står dig allra närmast?
5 Vad tycker du om Tyresö?
6 Hur går det för dig i skolan?
7 Några funderingar på framtiden?
8 Lägg upp en bild på dig när du leeeeeeer! :D

Puss på dig


Svar: Ååh, hej hjärtat! Jag vet, men tur är du tillhör inte dom! Saknar dig!
1. Det är mina vänner och familj, dom namnen jag nämnt lite högre upp! (Halvan, Fredrik, Oscar & Nikki!)
2. Ojojoj.. Har många fina stunder som jag minns, men i sommras med Fredrik, Halvan och Oscar har jag massor av fina stunder. Och sen några ensamna med fredrik också!
3. Jag satt på bussen med Halvan sommaren 2010 så kom det in några super snygga killar på bussen, och dom sätter sig självklart ett säte framför oss och börjar säga att vi var snygga osv. Jag dricker Cola och är så klumpis så jag tappar såklart colan på deras vita skitfina adidasväska! Den såg helt ny också. så vi hoppade av bussen nästa station, men sedan råkar vi stöta på dom igen i gullmarsplan, dom hamnar på samma tunnelbana som oss, och då sitter dom och skrattar och säger att det inte gör något, så pussade han mig på kinden. Haha!
4. Emma Halvarsson (Halvan)
5. Aftonbladet men rätta ord! Alla vet allt om alla, och snackar skit. Vill faktiskt bara flytta härifrån!
6. Det går ganska bra faktsikt, är stolt över mig själv, mycket bättre än förra terminen, dock mer frånvaro timmar!
7. Nej, tar dagen som den kommer och ser vad ödet tar mig!
8. Självklart!


Hur lång är du? :)

Svar: Som sagt, c.a 170 cm (:


Har du några bra tips på hur man får ta navelpiercing för sina föräldrar? Mina tycker det är fult och onödigt, men inte jag. Och jag vill ha utan att smyga om det, för får dom då reda på det är jag körd >.<

Svar: Min mamma sa nej först, men sedan åkte vi till Thailand förra vintern, och då köpte hon nave lpiercing (till sig själv) då gick jag och tog den hela tiden och la den på min mage och sa ååh vad fint. Tror det var då hon ändrade sig lite, Halvan min bästavän ville också ta, så då kollade våra mammor upp ett ställe, sen fick vi ta tillsammans. Sök runt lite på googel och visa att det är fint, sedan tycker jag du ska säga ''ååh, alla andra har ju det'' Det funkade inte på min mamma! Men kanske på din.. Och smyga tycker jag inte heller du ska göra, för det gjorde jag med tunpiercing och min mamma blev jätte sur och jag fick plocka bort den! Du får också förklara att du tycker det är jätte fint, så håller jag tummarna för dig! Kram!


Bild på mig när jag ler, som Emelié ville ha! (:

Höstlov!

Jag ska ha mitt höstlov, och därför har jag inte biografi. Jag har varit med Halvan, Fredrik och Oscar. Mina änglar, bara dom jag behöver för att klara av dagen. Så är det bara. Igår sov jag hos Oscar med alla oss fyra + albin, deras kompis. Vi hade jätte kul och gjorde massa saker. Nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska vara social mot Halvan nu som vi sover hos. Puss

Glömt att avsluta frågestunden..

Svaren kommer nog ikväll hoppas jag. Håller just nu på att fixa mig med Halvan, vi ska möta upp Fredrik, Oscar och Albin. Sedan ska vi dra oss mot stan och fixa lite grejer. Men det kommer bli en mysig kväll. Uppdaterar senare. Puss på er.