Halvan svarar, vad är det bästa med cissi?rebecka
om Cafeterian:
Vad är det bästa med cissi?
Jag känner ju henne, men tänkte så har du nåt att skriva om :)
puuuuss

Tänkte svara på den här otroligt lätta men ändå svåra frågan. Ni är säkert vana vid att cissi skriver höjdartexter vilket inte jag är bäst på men ska försöka formulera så bra som jag kan.

Cissi är den ända personen som känner mig så bra som hon gör. Jag vet att hon alltid finns för mig och hon vet att jag finns för henne. Cissi har alltid funnits för mig alla tider på dygnet och jag vet vart jag har henne. Man kan berätta vad som helst och veta att det alltid kommer att stanna där.
Man ska inte behöva vara någon man inte är med varandra och det är verkligen det bästa med cissi. Man kan vara sig själv fullt ut utan att behöva skämmas alls. Vi kan ligga nyvakna,  med rufsigt hår, inget smink och göra fulaste minerna till varandra. Bara en sådan liten sak är otroligt viktigt enligt mig.
Man ska kunna lyssna på vad man har att säga och bjuda på sig själv. Cissi är den underbaraste personen jag någonsin träffat och kommer att träffa, hon är bäst på alla sätt och vis. 

Och eftersom jag vet att cissi läser sin blogg lite då och då medans hon är i Thailand vill jag bara passa på att skiriva att jag älskar henne och saknar henne något otroligt!
Tack för kommentaren också Rebecka, fortsätt kommentera.


Hon är så otroligt fin min bästavän!
/Halvan


Kommentarer
Postat av: rebecka

hihi :)

ni är otroligt fina båda två!

2012-01-10 - 21:18:34
URL: http://rebeckahornsater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

ditt über fina namn:
Kom ihåg mig?

din e-mail:

har du någon blogg?:

vad ville du?:

Trackback